Wie zijn wij?
Wie zijn wij?Opgericht op 30 november 1990 door een aantal enthousiaste naturisten is de Naturistische Zwemvereniging Delft (NZD) vandaag de dag uitgegroeid tot een naturistisch begrip in de Randstad en omgeving.

Al vanaf het prille begin aangesloten bij de NFN Open & Bloot, worden de naturistische principes door ons gehuldigd met een wekelijks zwemuur op zondagmiddag van 13:00 - 14:00 uur in het Sportfondsenbad, Weteringlaan 1 in Delft.
U kunt gebruik maken van het wedstrijdbad en het recreatiebad. Bovendien kunt u zich heerlijk ontspannen in het stoombad en tegen een vergoeding gebruik maken van de zonnebank.
Het zwemuur is tevens geschikt voor mindervaliden. U kunt eventueel gebruik maken van uw rolstoel in het zwembad.

Kinderen zijn meer dan welkom. Speciaal voor hen worden speeltoestellen in het water gelegd, zodat zij heerlijk kunnen spelen.

Iedereen is welkom bij ons, of het nu gaat om 'verstokte' naturisten of om mensen die het gewoon lekker vinden om bloot te recreëren.
Wellicht ben jij een van die mensen die wel eens zouden willen kennismaken met het naturisme. Hiervoor willen wij onze vereniging van harte aanbevelen. Kom eens kijken op een luie zondagmiddag en ervaar de prettige en warme sfeer van onze vereniging.

Alle informatie over de NZD vind je op deze website. Wij wensen je dan ook een informatieve virtuele 'wandeling' toe.

Naturisme is een levenswijze. Het wordt gekenmerkt door gemeenschappelijke naaktheid die als doel heeft het bevorderen van zelfrespect, respect voor de medemens, voor natuur en milieu.